top of page
Sök

”Förbannande pundarrövhål”

Igår morse när jag kollade min Facebook hade säkert tio vänner delat en bild på en blödande hund. Jag blev väldigt upprörd. Jag har själv hund och det finns inget som upprör mig så mycket som djurplågeri. Första instinkten var att dela bilden, men jag valde att kolla upp lite fakta innan. Att bli uthängd som djurplågare är fruktansvärt. Att killen som har tagit bilden skriver: ”hemska jävla vidriga äckel, förbannade pundarrövhål”, finner jag inga ord för. Att skriva så om en annan människa utan att ha belägg för är fruktansvärt. Det är vidrigt. Det är äckligt.


Vad har hänt? Jag vet inte. Jag vet att en väninna till kvinnan på bilden har lagt upp en status på Facebook där hon vädjar att folk ska sluta att dela bilden. Hon skriver även att de var på väg till veterinären vid detta tillfälle.


Vad som har hänt är inte viktigt just nu. Hur kan man lägga upp en så kränkande status om någon man inte känner eller vet vad som har hänt? Och hur kan man dela denna bild?

Jag likställer detta med en kille som la ut en sexfilm på internet. Han hade ingen aningen om spridningen av filmen. Det har säkert inte denna kille heller. Varför sprider folk denna bild? Vem vill bli uthängd i sitt mest privata? Vem vill bli uthängd som djurplågare? Personligen så väljer jag det förstnämnda om man fick välja.


Sluta häxjakten på denna kvinna! Ta reda på faktas innan ni delar bilder till höger och vänster!

Senaste inlägg

Visa alla

Olämplig som vårdnadshavare

När kan en förälder anses som olämplig som vårdnadshavare? En förälder kan anses som olämplig om hen har ett pågående missbruk av alkohol och/eller narkotika, misshandlat den andra föräldern och/eller

Commenti


bottom of page